האחים שמיר לא השאירו אוסף מלא של יצירותיהם. כל אחד מהם השאיר רק חלק מן היצירות. מקסים השאיר אוסף מלא של בולים מ-17 ארצות (האוסף אינו כולל מעטפות יום ההופעה ודברי בולים) וּמעט עבודות אחרות. גבריאל השאיר אוסף חלקי של בולים וּמספר גדול של כרזות, של מדליות, של אריזות ושל סמלים.
יצירות רבות נמצאות באוספים ציבוריים: בגנזך המדינה, בספרייה הלאומית, בארכיון הציוני המרכזי, במכון לבון, במכון ז'בוטינסקי, בארכיון מפלגת העבודה ע"ש משה שרת, בספריית מהלמן שבארכיון התיאטרון באוניברסיטת תל אביב, באוסף יודאיקה ב-Widener Library Harvard University, במוזיאון הדואר, בביתן המטבעות במוזיאון ארץ ישראל, בבנק ישראל, בארכיון השירות הבולאי, בארכיון צה"ל, בארכיון עיריית תל אביב, בארכיון התזמורת הפילהרמונית ועוד. גם באוספים פרטיים נמצאות יצירות של שמיר: אוסף מיכה ריס, אוסף ציונות 2000 (רוני דואק), אוסף דוד טרטקובר, ארכיון של חברת ויסוצקי (שלום זיידלר), אוספים של יורשי שמיר ועוד.
האוסף המלא ביותר הוא אוסף דיגיטלי שהקים מכון שנקר לחקר ולתיעוד של הגרפיקה בישראל. בחמש השנים הראשונות הייתה הגישה מוגבלת לאנשי סגל וּלתלמידים של מכללת שנקר. בראשית 2012 הועלה הארכיון של שנקר לרשת, וּבראשית 2013 עלה גם אתר האחים שמיר Shamir Images.
באתרים רבים מוצגות עבודות של האחים שמיר, לעתים בקרדיט מלא וּלעתים בלא קרדיט. מספר גדול של עבודות אפשר לראות ב-Palestine Poster Archive Project, באתר תנועת העבודה, באתר בנק ישראל, בהתאחדות הבולאים, בחברה למדליות ועוד. כמו כן מוצעות למכירה עבודות של שמיר באתרים של בתי מכירות פומביות וגלריות – e-bay, תירוש, קדם, פרקש ועוד.